Productiegebied: Salaparuta (TP)
Hoogte: 550 meter boven zeeniveau
Bodem: alluviale en diepe bodems, veel organisch materiaal
Druifsoort(en): 70% Catarratto en 30% Chardonnay
Plant afstand: 4500 planten per hectare
Vinificatie: de variëteiten worden twintig dagen bij 12-14° C voor de Catarratto en 14-16° C voor de Chardonnay) in roestvast staal gefermenteerd, waarna het rijpingsproces in houten vaten volgt.
Kleur: strogeel
Geur: fris met sporen van ceder en tropisch fruit.
Smaak: ronde, harmonieuze, smaak met een ongelofelijke mooie lange afdronk
Alcoholpercentage: 13,5% vol.
Schenk temperatuur: 10-12 °C
Lekker bij: alle soorten vis, wit vlees of vegetarische gerechten.
Vaccaro Top Line Eycos Catarratto- Chardonnay
€ 13,50
Op hout gerijpte droge witte wijn
Classificatie IGT
Uitverkocht
Gewicht | 1,66 kg |
---|