De zwarte olijven tapenade/patè is een smaakmaker die wordt gebruikt om pastagerechten op smaak te brengen of het kan worden gebruikt als crème om op canapés of bruschetta te smeren of om de soepstengels te begeleiden met zijn intense geur. De sterke smaak van zwarte olijven Nocellara del Belice geeft smaak en body aan de gerechten waartoe het wordt benaderd. Zwarte olijven staan bekend om hun antioxiderende eigenschappen. Ze bevatten kalium- en minerale zouten. Juist vanwege de minerale zouten die ze bevatten, worden ze beschouwd als uitstekende energetische voedingsmiddelen. Gaan je vrienden uit eten? Geef een vleugje creativiteit aan uw bereidingen met deze snelle en gemakkelijk te bereiden, maar niet minder smakelijke Casa Olivier’s zwarte olijvenpastei!
Ingrediënten: zwarte olijven 80%, extra vierge olijfolie 17,5%, azijn, zout, knoflook, oregano, peper, chilipeper.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.